How immune system works & how can you boost it to stay healthy always | Dr.Education (Hindi)[Muziek] internet het verlof broer zijn sfic knowledge half in van mission opvallen get up your glass of reliable attent ik heb een familie nco zo soms paulus kanaal en hit te bereiken en nieuw level have to go and the widows and program blue system jock ar nee miljoen system papier juni die absoluut shining gelegen zo lk betaal had kim garcia nummer likken sleepy bacteria waaieren goede before een object substance goede begon voor jean jacques inderdaad in moeslim johnny leren dus jullie worden je letterlijk blokart immuniseren je wat jouw druk je diepte may be bored ik in de analytische me telescopen wordt je in die catert en pigeons which grote invloed in het in koor online dit type kindertas hebt een heel tof van maria een nieuwe dag jurken haccou op dit circuit in staan die heb je toch bij zaailingen blik in goede adji boeren die piramide get over moelingen je toch een jongens ja cm wie je hang niet op wat ze leren je in sanae yo man he ja voor jullie en het cmw barbiepoppen dat hun data die jph marie interne morgen is dan hij je te groeien in liana kia rijdt zo marie had nog een weduwe zijn jullie hem dicht nu woon in dus die ik in bodygel voor helium deden we meteen literally rosell score alian en die mensen in in microchips en bacteria lijnen tekenen kom ik die hij van die ligt nu kom ik er voor waarom zou god mij staan doodstil ook skills google pakken en die den c hoe ik het ook since' oké prima en je moet kom maar de donk in piecing toen stap jullie bros uit bij een keer jullie die hen number one niet meer die actie in nee tien minuten in niet makkelijk doet pijn icy een minuut die haar kende jobat sjaal wallen het je see my bananen kiemen dus ik herkende die waren fans hij kan ik benader pms jaap fischer hiermee behartigt charlie happy happy skin hair-do behuizing die zoeken via 19 april mucus mijn beenhaar kinkel amy oké laat me doen dus maak ik het schap pak al lid die ik alleen mijn uw past hij zat ik in de limo uw kast hij voor new puzzles compactere knikken liegen des koppig en ik de kap reflex ik met john apparaat-id en dat ik alleen mijn faciliteert oh oh gast ziet heb ik hier sarah oké in mm vanaf je stem ook in de ser door preek met de kucha lange periode homage to us an email unie dingen oké oké oké oké oké bodygel dus kind kinderen hoe laat en hoe men zijn zijn aankopen koningin rijdt zijn bodyboarden salaam in zijn ze wat jij niet weet hoe je een nieuw team je tegen een boom second uit kiouni pr-man louisa pokken was bitter ja sorry bacteriën hij is thomas secondee mini dingen ik qua minuut itamati het de markies hierbij werd even jouw leiders van dijk ict paul liep er twee bosco maar duwen met kom maar de theorie maar piemels kennen mijn en c ik hem in maar die ik logisch koop may find you klap nee nee in uw zeggen we dat b kilo is dat ik in paniek hij is degene die je het is in manor kinderen alleen hij moet behangen hoe we dat en zeggen hier naar de gaan voelen in kan ampullen resy moesten ding zet de dikte van de je een teaser hè discobar geeft en die gingen van dit die geen is tegen geloofde gedicht in maart op de desk isle of wight menu die a team or the de lucht die hij af te exposen boeddha tegen schiebroek archivaris bij teriyaki parken en design and the things you get aan tegen bankiers zich laat bijna dingen en die buddy's nee antibodies kijker die haar publiek met omkeert dingen to the book of memories banaal idee heb je boarding party club beekje en die jeans ja oké wie holebi boor die cäcilie maria moens elke hoe hij biedt een dik der hoorn die politiek ja torenlaan poly boarding nadat hij had gehad thecla en die worden wat national heftige moest ik heb ik heb passie minuten in een bar in unity wil zeggen kijk waar die moet ik gebruik dus zeker drie media thv en durven en die worden dan yeti arc in de hoed die hij bij civiel media indrukken jullie je bek cnsi weg zien schepper via internet jij haar stookolie marlies mijn vloek arbeiders nou ja ja wat je wil swine flu nieuw achter achter me barriss 9 jaar kende hoe het gaat en at leiders 9 ja ik snap nu weg zien liep weg zien werk ja hoe zwaar is kate en derek ambarawa pak ik een we zien waar is kinder k ik maar apart proteine en die de hoek en ik heb die woorden wie jullie zijn vlammen chicago accuboor the game you system by a dj gio therapie materiaal en daarna get ons koek gaat donker mijn is toen avond of video schema die kende swine flu kleine zou kunnen schema lapje niet bang dat hij zal worden gedaan maar ja daar op je mobiel school shishabar by the notify the key hoe sla dan ook samen hoppa en zijn ik in een bordeel oké ik ga dan eens en dan pikken niet genoeg zijn woning kan toe hoe actief je bent er hey dat is koor pasen mini die hier voel dat hij zei hij zeer goed daar heb je blad ik is alice ik blij de meer de bloem is hier white black senz wowdeal smelt en lymfe site slim voor zijn suiker vingers mijn billen voor zijstraat peeling voor zij zoeken bileam prijs voor hey joyce zijn kick slaven antibodies kwaad in hoor liam voor zij het woord he yeh kya kiwi's en schop paar keer moest kom uit ik was komaan keer peeling voor zij is mark ii bileam voor zijn schoot en l'oasis aan ducati zij die zich euro maar eens kinderen kees van dongen skillguide en de vingers en banaal nee disco bingo prinsloo worden want het is doekjes komen jongens amelia basic en uw kinderen mijn verlies van alle door b hem voorzei is memories uit soorten en peeling voorzijde van hp en timo duurt beneden met je hoorde de omkering van zijn tenen van zijn peeling voor zij die je gaat daarna ga ik commando scala van pony's walibi haar p-serie de me net jurkje le sens macrophages er door die module ven system ze bood haar ik denk ik aan kinderen fans of kinnison bevindt zich oa in side events en abs guido teatro in vlaams-limburg wat de hp psc goed sister who joined a mijn buddy miskin merely waarmee weten meer worden aangemeten meer tassen maken we hadden we ook een week als ik reed keuring geven hem ik al zei we gaan live ana ja hoe die riep een hoe cyborg en dorp en er daardoor was het idee om numeriek een rode schoenen voor je zeker worden op de letters van dingen hoe zo goed die hem hp haar veel hp uw en past nu mensen thuis ben dan heb je ook een hb uw profiel bros aanrakingen op begon in uw provincie québec 10 euro maar dingen kan je maar maar hoe maar nu we bij pds was bang dat ik iets kan het leuk was minder sap maken hoe de zangeres kim blauwe bacteria man was het maar over mid leather pas mijn dat hij zou namelijk video moeten pas vinden we zouden mogen te worden pas vinden gaan we naar partij ja heel wat kan moet hem zal twee miljoen system hero lijm en ethisch en cargelli beneden is een nigger theo toch sylvie en sabia primus is dan nog kom maar mee bij het maar tijdelijk indonesie chassé park immuunsysteem oorsprong in begon het ziet er asiel soort taken per bij die jipie daarheen onze stem in een efficiënte 3 slim inefficient je skeye mini daarna die niet zij in this way back periodes ik graaf ik ben ethisch en daar kwam en therapieën man oké etuis ons koraal ineens kreeg ook nog die symbiotisch een dokter ze bacteriën mogen tanja voel in mijn eten chiquer waren meme politieke paar imago tussen sowieso livia many questions live now aziz brown's [Muziek]

40 thoughts on “How immune system works & how can you boost it to stay healthy always | Dr.Education (Hindi)”

 1. Hello sir, is it good to give pro – biotic milk like yakult to 3 yr old kids to improve immunity. Please suggest. Regards

 2. Which vitamins or mineral supplements should we take to increase immunity against cold or dust allergy ?

 3. Recently one of my relative had taken Lizol ,which is using for floor cleaning . Now he is out of danger but tracheostomy use for breathing.

 4. Ek question hai sir…. mujhe dust mite allergy hai…meri whole skin pr hives /चक्कते ho jate hain uname bahut itching hoti ha …kya isake liye koi immunization hota ha….or any suggestion plssss

 5. मैने सोचा कि इम्यूनिटी बढ़ाने का तरीका बताएंगे ।

 6. क्या multivitamins पेशाब से बाहर निकल जाते हैं ? क्या multivitamins suppliment का शरीर को को फायदा नही होता?

 7. Lekin aaj kal doctors immunisation me jyada interested nahi hote vo to bas treatment uper hi jyada jor dete hai

 8. Sir , how can I get ride of h pylori ? what meds will be effective in curing the diseases without side effect.

 9. Please crp pr bhi video banaein.aap ki ek ek video information se bharpoor hoti hai… Merey test results
  Crp : 0.8 ( reference range is <5)
  Esr : 10mm/hrs
  ( reference range is is 0-20)
  Kia mujhy inflammation hai.
  Mein ne 16hrs ki fasting pr morning mein test kerwaya tha. Please doctor reply me.

 10. Sir I spoke to my Dr, he informed that no vaccination is required. I am 33 year old and has only taken hepatitis b in last 10 year. Kindly help me the list of immunisation/vaccination required.

 11. Sir plz hsp herpes virus ke uper vedio bnaye ye thik hota h ya nai or antivirus kab tk le m zimivir 500 lete hu

 12. Please answer
  Sir is it healthy to eat fruits with meal or we should keep a gap between them?very confused due to Ayurveda

 13. Sir mujhe dehydration ho raha hai ors powder leta Hun din Mai 1 baar magar fir bhi raat mein sone k waqt muh ka mazaa karwa ho jaata hai aur kamzori hoti hai

 14. Sir aap ek education app banaiye …. Bahut helpfull hoga 🙏🏼
  Aapke pass knowlegde hai…. hor thodi sewa be hojaye gii😇

 15. Sir mere body pr lipoma ki ghate h koi uchit paramars de ye q hoti h or kase mitagi or kya khana pina chhiye etc

 16. Sie plz make video on increase appetite i take sypon but when stop take sypon so my stomak not properly work sir my appetite is very very poor pleez tel me what i do

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *